BemutatkozásHírekGalériaAjánlatkérés


A JÁSZ-CONSULTING Kft azzal a céllal jött létre 2006. februárjában, hogy mezőgazdasági őstermelők, egyéni vállalkozók, Bt-k, Kft-k, egyesületek, alapítványok részére minden részletre kiterjedő, komplex számviteli szolgáltatást nyújtson.

Számviteli szolgáltatásokon kívül az európai követelményeknek megfelelő pályázatok készítésével kívánjuk elősegíteni a vállalkozások, non-profit szervezetek, magánszemélyek, vállalkozók Európai Uniós integrációját, amit a felhalmozott szaktudás, és Európai Uniós pályázatok ismerete tesz lehetővé.

Több éves számviteli gyakorlattal rendelkező, regisztrált mérlegképes könyvelő, adótanácsadó áll a rendelkezésünkre. A gyakori törvényi, jogszabályi változások követése érdekében a munkatársak képzése folyamatos, hogy mindig naprakész információkkal szolgálhassanak az Önök számára.

Érdekünk, hogy hosszú távú és eredményes munkakapcsolatot alakítsunk ki ügyfeleinkkel, és elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal.

Alapelvünk az ügyfelekkel való szoros munkakapcsolat kiépítése, a folyamatos együttműködés, valamint a magas szakmai színvonalon történő kiszolgálás. Megbízásaink jelentős része ügyfeleink ajánlásának köszönhetően került cégünkhöz.

A JÁSZ-CONSULTING Kft. versenytársaival szembeni előnyei közé tartozik a cégen belüli összetartás, csapatszellem, melynek következtében a felmerülő szakmai kérdéseket, problémákat a munkatársak csapatmunkában oldják meg. Ez lehetővé teszi a cégen belüli szakmai fejlődést, valamint az egyes feladatok gazdaságossági, hatékonysági oldalról való megközelítését - mind pályázatírási-, és tanácsadási, mind adózási, és számviteli oldalról -, az ügyfél számára a legmegfelelőbb alternatíva kiválasztását.


A JÁSZ-CONSULTING Pénzügyi és Gazdasági Tanácsadó Kft. azt tekinti a legfontosabb feladatának, hogy a pályázati szaktanácsadás, pályázatkészítés, valamint a könyvviteli szolgáltatások kérdéskörében teljes körű, megbízható, sikeres partner legyen. Szolgáltatásaink kialakítása, és az alkalmazott eszközök együttesen biztosítják, hogy ezek az értékek partnereink számára tartósan megvalósuljanak.

Ügyfeleink elégedettsége, referenciáink, valamint az elért eredményeink bizonyítják sikereinket.

Díjaink igen versenyképesek az általános piaci díjszabásokat tekintve, mi a szolgáltatás arányos díjazás elvét valljuk, ezért olyan díjkonstrukciót dolgoztunk ki, mely mindig arányban áll az elvégzett munkával. Díjazásunk az adott projekt nagysága, pályázat típusa szerint, könyvviteli vonatkozásban pedig a könyvelt vállalkozás éves forgalma, nagysága, valamint számlaforgalma szerint változik.


 

Elérhetőségeink:

5130 Jászapáti, Kossuth Lajos út 2-8.
Telefon: 57/440-516
(334-es mellék)
Fax: 57/540-620
E-mail:
info@jasz-consulting.hu
 

Elérhetőségeink:

5130 Jászapáti,
Kossuth Lajos út 2-8.
Telefon: 57/440-516

info@jasz-consulting.hu(c) Jász-Consulting Kft - Kivitelezés: (c) Com&Com2005 Bt, Bagi László 2008-2012.