BemutatkozásHírekGalériaAjánlatkérés


KÖNYVVITELI SZOLGÁLTATÁSOKA könyvelés manapság bizalmi szolgáltatás, a könyvelő ügyfele pénzügyeivel is tisztában van, így egyáltalán nem mindegy, kire bízza magát, valamint hogy a milyen pénzért, milyen szolgáltatást kap.

Célunk, hogy teljes körű könyvelési szolgáltatás nyújtásával egy biztos számviteli hátteret biztosítsunk ügyfeleink számára. Vállaljuk társaságok, mezőgazdasági őstermelők, egyéni vállalkozások, non-profit szervezetek teljes körű könyvelési és adminisztrációs feladatainak ellátását is. Tevékenységünk kiterjed a cégalapítás előtti tanácsadástól a folyamatos könyvelésen keresztül a zárlati feladatok ellátásáig.

Könyvelés, bérszámfejtés és egyéb ügyviteli feladatainak folyamatos megoldása során nem csak precíz, pontos és felelősségteljes munkára, hanem modern informatikai háttérre, döntéseihez gyors információkra és tanácsadásra is számíthat. A főkönyvi könyvelésen túl, az egyéb analitikus nyilvántartást, (például tárgyi eszköz), az ÁFA nyilvántartást, az ezekkel kapcsolatos valamennyi adóhivatali bevallást és jelentést is elkészítjük, és leadjuk a mérleg valamint az éves bevallás elkészítésével együtt, meghatalmazás esetén pedig képviseljük ügyfeleinket a hatóságok előtt. Időben tájékoztatjuk fizetési kötelezettségeiről, igény szerint tanácsot adunk Önnek és esetleges egyedi jelentései is elkészítjük.

Az egyszeres, és kettős könyvvezetés, az analitikus és kiegészítő nyilvántartások mellett elkészítjük az alkalmazottak, tagok bérelszámolását - bérszámfejtési szolgáltatásunkkal biztosítjuk a gazdasági Társaságok és egyéb intézmények számára a teljes körű bérszámfejtési, bérfeladási, személyi jövedelemadó-elszámolási, bérekkel kapcsolatos adó- és járulék végelszámolási, és egyéb munkaügyi feladatok ellátását -, a kapcsolódó nyilvántartásokat, a nyugdíjpénztári ügyintézést, számvitel-politika és belső szabályzatok kialakítását. Ezáltal biztosítva számukra a törvény által meghatározott kötelezettségeik teljesítését és lehetőségeik minél jobb kihasználását.

Havi zárás után folyamatosan és rendszeresen adunk tájékoztatást a könyvelt vállalkozás működésének alakulásáról a cég vezetése kérésére.

Cégünk rugalmas ügyfélszolgálati idővel áll rendelkezésre minden ügyfelünk számára - még hétvégén is -, mert tudjuk, hogy manapság a munka nem fejeződik be a hivatalos munkaidővel.

Adótanácsadónk időszerű, személyre, társaságra szabott gyakorlati tanácsokkal látja el Önöket az adózás minden területén. Adójogi gyakorlattal és tapasztalatokkal rendelkezve ügyfeleink minden problémájára megoldást találunk, akár eseti tanácsadásról, vagy szerződéses viszonyból származó folyamatos együttműködésről van szó.

logo
Elérhetőségeink:

5130 Jászapáti,
Kossuth Lajos út 2-8.
Telefon: 57/440-516

info@jasz-consulting.hu(c) Jász-Consulting Kft - Kivitelezés: (c) Com&Com2005 Bt, Bagi László 2008-2012.