BemutatkozásHírekGalériaAjánlatkérés


PÁLYÁZATOKKAL KAPCSOLATOS SZOLGÁLTATÁSOKCégünk pályázatok és projektek kidolgozásában részt vevő, megfelelő tudással és tapasztalattal rendelkező szakembereket (projekt menedzsment, pályázati tanácsadás, közgazdasági, informatikai, ügyviteli szaktudás, stb.) fog össze. Kft-nk nem csak a hazai és Európai Uniós pályázatok szemlézésével, az ügyfelek számára történő pályázatfigyeléssel és készítéssel foglalkozik, hanem komplex pályázatgondozást biztosít. Azaz, ha az igény felmerül, segítjük ügyfeleinket a Támogatási Szerződés megkötésében, tanácsadást biztosítunk a beszámolók, pénzügyi lehívások elkészítéséhez.

Pályázatfigyelés
Az összes aktuális hazai és Európai Uniós pályázati úton elnyerhető támogatásforma felkutatása, szelektálása és kiközvetítése.

Pályázatírás
A pályázati anyagok elkészítése kellő szakmai hátteret igényel, mind közgazdasági, mind pénzügyi szempontból. A pályázati dokumentációk a kiíró szervezet által meghatározott kifejtős pályázati adatlapból - ahol a fejlesztés lehetőségeit, a beruházási terveket, pénzügyi előrejelzéseket, jövedelmezőségi kimutatásokat kell vázolni -, és a csatolandó dokumentációból áll. A dokumentációt minden esetben maximálisan magas tartalmi és formai követelmények figyelembevételével együtt készítjük el. A sikeres munkához azonban minden esetben szükséges a pályázó aktív közreműködése és bizalma is.

Pályázatmenedzselés
Lényege a beadott pályázati anyagokkal kapcsolatos utómunkálatok, eredményközvetítés elvégzése. Ide tartozik a benyújtott pályázatok hiánypótlása, érékelési folyamatának követése a támogatási döntésig a pályázatkezelő hivatalon keresztül.

Támogatási szerződések elkészítése
A nyertes pályázó és az Irányító Hatóság között szerződés jön létre a támogatás felhasználásnak feltételeit tartalmazva. A szerződéskötés feltétele előzetes dokumentáció kitöltése, beküldése.

Pénzügyi elszámolás
A Támogatási Szerződésben meghatározott időpontig a projekt befejeződése után a támogatás lehívásához szükséges elszámoló dokumentációk készítése, benyújtása.

Monitoring
Amennyiben arra is igény mutatkozik, hogy a támogatás lehívása utáni üzemeltetési években - általánosan 5 évig -, az utólagos adatszolgáltatás benyújtásában is segítsünk, szívesen állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Ma a gazdasági élet egyetlen szereplője sem hagyhatja figyelmen kívül, hogy jelentős összegektől és komoly lehetőségektől eshet el, ha nem használja ki a gazdasági környezet minőségének javítására szánt támogatásokban rejlő lehetőségeket. Széleskörű szolgáltatásaink segítik partnereink gazdasági tevékenységét és az erősödő verseny támasztotta kihívásokkal szembeni helytállását. Eddig már több partnerünknek bizonyítottuk sikeresen, hogy a támogatások kiaknázása mindenki számára tartogat lehetőségeket.

logo
Elérhetőségeink:

5130 Jászapáti,
Kossuth Lajos út 2-8.
Telefon: 57/440-516

info@jasz-consulting.hu(c) Jász-Consulting Kft - Kivitelezés: (c) Com&Com2005 Bt, Bagi László 2008-2012.