BemutatkozásHírekGalériaAjánlatkérés

XV. Jászsági Gazdanapok Kiállítás és Vásár

2011. április 30. - május 1.


2011-ben 15. alkalommal kerül megrendezésre a Jászsági Gazdanapok. Az idei évben is igyekszünk bővíteni a kiállítást, szem előtt tartva, hogy az üzleti találkozók, tárgyalások mellett kikapcsolódásra is lehetőséget nyújtsunk. Az elmúlt évek tapasztalatából merítve ugyancsak fontos számunkra, hogy ne csak üzleti partnereinknek, hanem családtagjaiknak, a cégcsoportunk alkalmazásában állóknak és családtagjaiknak, valamint a környező településen lakóknak is színvonalas kulturális, szabadidős programokat kínáljunk.

 Április 30-án 10.00 órától tekinthető meg a kiállítás, amely hivatalos Megnyitóval kezdődik. A szakmai és társ kiállítások, bemutatók mellett a szórakozásnak is helyt adunk.

 Programok szombati napon: népdalköri találkozó, kettes fogathajtó verseny, helyi és vidéki táncegyüttesek – hastánc, társastánc, showtánc – mellett, fellép Mogács Dániel a Dumaszínház művésze, Lola és Bereczki Zoltán.
 
Programok vasárnapi napon: XV. díjugrató lovasverseny, Rácz Aladár Zeneiskolva Fúvószenekarának felvonulása, Garagulya Gólyalábas kompánia műsora, Anyák napi köszöntő néptáncos műsorral. Sztárvendégeink: Tolvai Renáta és a Non Stop együttes.

Mindkét napon lesz:

Gép-, kertészeti kiállítás és vásár, valamint műtrágya, növényvédő szer bemutatók,
Jászsági és környékbeli vállalkozók kiállítása és vásár.

Játszóház szombaton 14-18 óráig, vasárnap 10-14 óráig. Mesterségek utcája: nemezelés, bőrdíszmű készítés, csuhé- és gyékényfonás, textilfoglalkozás, gyöngyfűzés, népi játékok.

Elérhetőségeink:

5130 Jászapáti,
Kossuth Lajos út 2-8.
Telefon: 57/440-516

info@jasz-consulting.hu(c) Jász-Consulting Kft - Kivitelezés: (c) Com&Com2005 Bt, Bagi László 2008-2012.