BemutatkozásHírekGalériaAjánlatkérés

Megjelent az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a Helyi Vidékfejlesztési Stratégiák LEADER fejezetének végrehajtásához 2011-tõl nyújtandó támogatások részletes feltételeiről szóló pályázati felhívás.

A rendelet alapján meghirdetésre kerülő LEADER pályázati felhívás keretében a pályázatokat 2011. szeptember 30. és október 31. között elektronikus úton, ügyfélkapun keresztül az MVH honlapján közzétett, valamint a területileg illetékes LEADER HACS által rendszeresített formanyomtatványon kell benyújtani.

Felhívjuk  leendõ pályázóink figyelmét, hogy a pályázatban való részvételhez előzetesen projekt adatlap benyújtása szükséges (a projekt adatlap a honlapon megtalálható).
A pályázatát csak akkor tudjuk figyelembe venni, ha az előzetes bírálathoz szükséges projekt adatlapot  az alább megjelölt időpontig benyújtja a területileg illetékes HACS-hoz  és az a Helyi Bíráló Bizottság döntése alapján illeszkedik a Helyi Vidékfejlesztési Stratégiához, illetve a LEADER Kritériumokhoz.

A nem kisértékű projekt adatlapok benyújtási határideje LEGKÉSŐBB 2011. szeptember 29. (a Projekt adatlap ITT található)

A VM rendelet letölthető INNEN.

A LEADER HACS-ok elérhetőségeit ITT találja.

A LEADER felhívásokat IDE kattintva tekintheti meg.


Elérhetőségeink:

5130 Jászapáti,
Kossuth Lajos út 2-8.
Telefon: 57/440-516

info@jasz-consulting.hu(c) Jász-Consulting Kft - Kivitelezés: (c) Com&Com2005 Bt, Bagi László 2008-2012.