BemutatkozásHírekGalériaAjánlatkérés

Az agrármindennapokról szóló fotópályázatot hirdetett a mezőgazdasági múzeum    Mezőgazdaságról, vidéki családok életéről, háztáji gazdaságok mindennapjairól szóló, a 20. században, főként az 1950-es és 1960-as években készült színes vagy fekete-fehér digitális fényképeket várnak a Magyar Mezőgazdasági Múzeum "Küldj 1 képet!" című pályázatára. A határidő június 3-án jár le.A múzeum 1896-os alapítása óta gyűjti a magyar mezőgazdasággal kapcsolatos tárgyakat, emlékeket, dokumentációkat és fényképeket. Fotódokumentációjának kibővítése érdekében hirdette meg a digitális fényképpályázatot. A mezőgazdasággal összefüggő fotókkal bárki indulhat a következő témákban: termények betakarítása, feldolgozása, hasznosítása és tárolása, munka- és szállítóeszközök, termék- és terménybemutatók, magyar őshonos állatfajták, erdészet, vadgazdálkodás, halászat és horgászat – közölte a múzeum.

Mezőgazdasági műhelyek és üzemek, egykori mezőgazdasági képzések, bemutatók és vizsgák alkalmával készült képeket is be lehet küldeni.

A jó minőségű és felbontású digitális felvételeket a www.kuldj1fotot.hu oldalra kell feltölteni.

A versenyen bárki indulhat saját készítésű vagy saját tulajdonú képekkel. A felvételek utómunkálatai csak technikai jellegűek lehetnek, a pályázaton nem indulhat montázs, fiktív vagy retusált kép. A munkákat szakmai zsűri fogja díjazni, az oldal látogatói is értékelhetik a feltöltött felvételeket. 

Az eredményhirdetés június 8-án lesz a honlapon. Az első díj egy hétvégi nyaralás Keszthelyen, a második helyezett két belépőjegyet nyer a Múzeumok Éjszakája rendezvénysorozatra, a harmadik díj pedig könyvjutalom lesz. A közönség által legjobbnak ítélt képek készítője vagy tulajdonosa az őszi Márton-napi családi rendezvényen vehet részt a Mezőgazdasági Múzeumban.Elérhetőségeink:

5130 Jászapáti,
Kossuth Lajos út 2-8.
Telefon: 57/440-516

info@jasz-consulting.hu(c) Jász-Consulting Kft - Kivitelezés: (c) Com&Com2005 Bt, Bagi László 2008-2012.