BemutatkozásHírekGalériaAjánlatkérés

Eszközbeszerzés a Kicsi 57 Építő, Gépjavító Kft-nél

Pályázó neve: Kicsi 57 Kft.
Megvalósítási hely: 5130 Jászapáti, Kossuth út 34.
Célterület megnevezése: Helyi vállalkozások támogatása
HACS neve: Jászsági Kistérségi Helyi Közösség Egyesülete
 
A projekt a „Helyi vállalkozások fejlesztése” célterület keretében a 76/2011. (VII.29.) VM rendelet alapján a Helyi Vidékfejlesztési Stratégiák LEADER fejezetének végrehajtásához nyert el támogatást.
 
A Kicsi 57 Építő, Gépszerelő Kft. 2009.02.20-án alakult Jászapáti székhellyel. Fő tevékenysége az ipari gép, berendezés javítás. Targoncák és egyéb munkagépek szervizelésével, javításával foglalkozik a környékben és a szomszédos megyékben is.
A partnereink főleg olyan nagyvállalatok, ahol fontos a gyors, pontos munkavégzés. Fő céljuk az, hogy egy olyan vállalkozással szerződjenek, akik a gépjavítás teljes vertikumát el tudják végezni. Innen jött az ötlet, hogy szolgáltatásként a gumiszerelést is felvegyük a tevékenységeink közé, amelyhez a szükséges gépeket a pályázat keretében szerzem be.
Tapasztalataink szerint az abroncsszerelés "mostohagyermekként" kezelt szolgáltatás, amellyel a nagy gépjavítással foglalkozó cégek nem foglalkoznak. A környékben nincs olyan vállalkozás, amelyik abroncsjavítással foglalkozna főleg olyan formában, hogy helyben a javítás helyén el tudja azt végezni. Ezért tervezzük a szolgáltatások komplex kínálatát bevezetni, ezáltal a környékben piacvezető szerepet betölteni.
 
A projekt célja:
A megvásárolt gépek segítségével olyan komplex szolgáltatásokat tudok nyújtani, amely segítségével új piacra tudok belépni a kapacitásaim bővítésével. A környékben nincs olyan vállalkozás, amely a 100 t vagy annál nagyobb gépekhez tartozó abroncsszerelést helyben el tudja végezni mobil eszközökkel. A támogatási kérelem Helyi vállalkozások támogatása jogcímre kerül benyújtásra, amelynek célja a Jászapátin működő vállalkozások, cégek versenyképességének javítása. A fejlesztéssel olyan berendezéseket vásárolok meg, amellyel ez a cél maradéktalanul megvalósul, alkalmazott felvételével javul a térség foglalkoztatottsági mutatója, a szektorok közötti együttműködéssel erősödnek a térségen belüli kapcsolatok.
 
Eredmények:
A térségben bővül a szolgáltatások köre, minősége, a technológiai fejlesztéssel a versenyképességem javul, a bevételeim nőnek, a korszerű gépek alkalmazásával a munkakörülmények javulnak, kényelmesebb lesz a munkavégzés, 1 fő alkalmazásával növekszik a foglalkoztatás aránya.
A beszerzett gépek újak, energiatakarékosak, emiatt a működtetés költségei alacsonyak lesznek. A munkahelyteremtéssel javul a régió foglalkoztatottsági szintje.
A saját, és alkalmazottaim nyelvi továbbképzésével, gyakorlati tapasztalataim bővülésével javul a régió képzettségi struktúrája, nő a foglalkoztatottság, és a jövedelemszint. A város jövedelemszintje is emelkedik az iparűzési adó bevételek növekedése miatt. A fejlesztés hatására talán mások is vállalkozásindítás mellett döntenek.
 
                                                                                              CSINTÓ ZSOLT

ELÉRHETŐSÉGEK:
Csintó Zsolt
5130 Jászapáti, Kossuth Lajos út 34.
Telefonszám: 20/596-2082

 
 
 
Fejlesztésről készült fotók:
Elérhetőségeink:

5130 Jászapáti,
Kossuth Lajos út 2-8.
Telefon: 57/440-516

info@jasz-consulting.hu(c) Jász-Consulting Kft - Kivitelezés: (c) Com&Com2005 Bt, Bagi László 2008-2012.