BemutatkozásHírekGalériaAjánlatkérés

A Jász-Épületes Kft. informatikai fejlesztése
 
 
Pályázó neve: Jász-Épületes Építőipari és Szolgáltató Kft.
Megvalósítási hely: 5130 Jászapáti, Beöthy István út 32.
Célterület megnevezése: Helyi vállalkozások támogatása
HACS neve: Jászsági Kistérségi Helyi Közösség Egyesülete
 
A projekt a „Helyi vállalkozások fejlesztése” célterület keretében a 76/2011. (VII.29.) VM rendelet alapján a Helyi Vidékfejlesztési Stratégiák LEADER fejezetének végrehajtásához nyert el támogatást.

A Jász-Épületes Kft. 2001-ben alakult, fő tevékenysége a Lakó és nem lakóépület építése, építészmérnöki tevékenység.  A fejlesztést székhelyemen a HVS-ben meghatározott jogosult településen, Jászapátin a Beöthy István u. 32. szám alatt valósítottam meg.
 
A projekt célja:
A megvásárolt eszközök segítségével olyan komplex szolgáltatásokat tudok nyújtani, amely segítségével új piacra tudok belépni a kapacitásaim bővítésével. A támogatási kérelem Helyi vállalkozások támogatása jogcímre kerül benyújtásra, amelynek célja a Jászapátin működő vállalkozások, cégek versenyképességének javítása. A fejlesztéssel olyan eszközöket vásárolok meg, amellyel ez a cél maradéktalanul megvalósul, alkalmazott felvételével javul a térség foglalkoztatottsági mutatója, a szektorok közötti együttműködéssel erősödnek a térségen belüli kapcsolatok.
 
Eredmények:
A fejlesztés hatására a Jász-Épületes Kft. informatikai korszerűsítése valósult meg. A tevékenység jellegéből fakadóan sok speciális számítástechnikai eszközre van szükség. Ilyen a GsarCad tervező program, amelyet az építési terveknél tudunk alkalmazni, de szorosan hozzá kapcsolódik a Brother A3-as nyomtató és Canon LPF plotter nyomtató is, amelyekkel az elkészült terveket sokszorosítani is tudjuk. A laptop beszerzése, a fényképezőgép, valamint a külső merevlemez is a mobilitásomat és rugalmas működésemet szolgálja. A térségben bővül a szolgáltatások köre, minősége, a technológiai fejlesztéssel a versenyképességem javul, a bevételeim nőnek, a korszerű gépek alkalmazásával a munkakörülmények javulnak, kényelmesebb lesz a munkavégzés, 1 fő alkalmazásával növekszik a foglalkoztatás aránya.
 

BÍRÓ MARIANN

Elérhetőségeink:

5130 Jászapáti,
Kossuth Lajos út 2-8.
Telefon: 57/440-516

info@jasz-consulting.hu(c) Jász-Consulting Kft - Kivitelezés: (c) Com&Com2005 Bt, Bagi László 2008-2012.