BemutatkozásHírekGalériaAjánlatkérés

A Pharmasan Bt. fejlesztése eszközbeszerzés keretében
 
Pályázó neve: Pharmasan Gyógyszertár Bt.
Megvalósítási hely: 5130 Jászapáti, Petőfi Sándor út 2.
Célterület megnevezése: Helyi vállalkozások támogatása
HACS neve: Jászsági Kistérségi Helyi Közösség Egyesülete
 
A projekt a „Helyi vállalkozások fejlesztése” célterület keretében a 76/2011. (VII.29.) VM rendelet alapján a Helyi Vidékfejlesztési Stratégiák LEADER fejezetének végrehajtásához nyert el támogatást.
 
A Pharmasan Bt 1995.10.20-án alakult. Fő tevékenysége a gyógyszer kiskereskedelem. A személyzet szakképzett gyógyszerész, a vállalkozás vezetőjének gyógyszerész végzettségéről a diploma másolatot csatoltuk.
Az általunk forgalmazott termékek: közforgalmú gyógyszertárban értékesíthető gyógyszertári termékek: gyógyszer, tápszer, gyógytápszer, magisztrális készítmények, Galenusi készítmények (kúp, szirup, oldat, kenőcs, porkeverék). Gyógytermékek (étrend kiegészítők, teák, kenőcsök stb. Gyógyászati segédeszközök (járóbot, járókeret, kötszerek?). Kozmetikai termékek.
Az elkövetkező 4 évben gyógyszertár fő tevékenysége megmarad. Részt veszünk a lakossági egészségmegőrzést célzó szűréseken, orvosi fórumokon. Nagyobb hangsúlyt fektetünk a szakszerű tájékoztatásra.
Piaci pozíciója kedvező, mivel egy versenytársa van Jászapátin, így a közel 10.000 fős lakosság igénye a két üzlettel kielégíthető. Kedvező áraival, bő termékválasztékával vezető pozíciója megőrizhető.
 
A projekt eredménye:
A fejlesztés az István Király Gyógyszertár (5130 Jászapáti, Petőfi Sándor u. 2.) vevőtér bútorainak cseréjét tartalmazta. Gyógyszertári bútorok beépítése - gyógyszertári fiók, polcrendszert tartalmazó szekrények, komplett kiadópult beszerzése - a berendezések cseréjével olyan ügyfél- és dolgozóbarát környezetet tudtunk kialakítani, ahol a betegek és a gyógyszerészek is kellemesebb környezetben tölthetik az időt. Ennek hatására a térségben javul a szolgáltatások minősége, javul a vállalkozás versenyképessége, a bevételek nőnek, az igényesen és praktikusan kialakított bútorokkal javulnak a munkakörülmények, kényelmesebb lesz a munkavégzés, 1 fő alkalmazásával növekszik a foglalkoztatás aránya. A munkahelyteremtéssel javul a régió foglalkoztatottsági szintje.
 
A fejlesztés eredményeként István Király Gyógyszertár
(5130 Jászapáti, Petőfi Sándor út 2.)
MEGÚJULT KÖNTÖSBEN VÁRJA ÜGYFELEIT!
 

DR. KOVÁCS FERENC
 

Fejlesztésről készült fotók:

Elérhetőségeink:

5130 Jászapáti,
Kossuth Lajos út 2-8.
Telefon: 57/440-516

info@jasz-consulting.hu(c) Jász-Consulting Kft - Kivitelezés: (c) Com&Com2005 Bt, Bagi László 2008-2012.